Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Wittenberg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Wittenberg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Wittenberg miniopas

Autovuokraamo Wittenberg
Autonvuokraus Wittenberg

Wittenberg on noin. 50000 asukasta (2008) ja sijaitsee Itä- Saksassa Elben – erityisesti valtion Sachsen-Anhaltin osavaltiossa.Virallinen nimi kaupungin Lutherstadt Wittenberg, sillä se oli tässä, että Martin Luther vuonna 1517 hajosi kuuluisat 95 teesiä vastaan aneet kaupan kirkon ovi Schlosskirche. Yhdessä Lutherin syntymäpaikka, Lutherstadt Eisleben, Wittenberg on paikka Unescon maailmanperintölistalle.

Wittenberg kuuluisin nähtävyys on Schlosskirche. Se pystytettiin vuonna 1489 – ja on erityinen asema suhteessa Martin Luther ja uskonpuhdistus 1500-luvulla. Monet kuuluisat nimet taidemaailman liittyy myös Wittenberg – mukaan lukien Albrecht Dürer (1471-1528) ja Lucha de Cranach (1472-1551). Molemmat ovat vaikuttaneet sisustus Schlosskirche – ja Cranach vanha työpaja ja studio – Cranach-Haus – on säilynyt ja on yksi kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Myös luostariin, jossa Luther oli munkki ennen hän mursi katolisen kirkon kanssa – Lutherhaus (lueteltu 1504-1507) – on suosittu matkailukohde.

Wittenbergin monet muut historialliset nähtävyydet, seuraavat mainitaan: Old Town Hall (1523), Stadtkirche (1400) ja Melanchtonhaus (1536). Erityinen rakennustyöt viime päivä on Hundertwasser Schule – valmistui vuonna 1999, kun maailmankuulu ”luonnollinen” arkkitehti Friedensreich Hundertwasserhaus piirustukset

Lähin suuri lentokenttä on Leipzig / Hallen lentoasema, joka sijaitsee 57 km lounaaseen Wittenberg.