Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Gera

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gera sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gera miniopas

Autovuokraamo Gera
Autonvuokraus Gera

Gera (100200 asukasta vuonna 2009) sijaitsee joen Weisse Elster on keskeinen osa Saksan ja kuuluu valtion Thüringenin.Kaupunki perustettiin vuonna 995 ja perustettiin vuonna 1237

Gera on rikas kulttuurielämä museoiden, teatterin ja vuotuiset juhlat sekä useita historiallisia nähtävyyksiä. By Markt – Keski-aukio – on kaupungintalo peräisin 1576 renessanssityyliin. Matka raatihuoneen kahdeksankulmainen torni (57 metriä korkea) on suosittu matkailukohde, jossa on upeat näkymät yli kaupungin.

Muita kiinnostavia kohteita Gera: Otto-Dix-Haus – näyttelyn teosten Otto Dix, (1891-1969), Castle Rock Oster – alunperin 1100, teatteri vuonna 1902, St. Salvatorkirken vuodesta 1720, St. Maryn kirkko 1440, Natural History Museum – ja kaupungin vanhin rakennus, ”Febersche”, joka tänään taloa kuvataiteen ja käsityön museo.

Muuten, Gera kasvitieteelliset puutarhat ja eläintarhat, kauniita puistoja ja virkistysalueita, shoppailua ostoskeskuksissa ja tavarataloissa – sekä monipuolinen yöelämä.

Lähin lentokenttä on Leipzig-Altenburg Airport sijaitsee 47 km koilliseen Gera.