Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Frankenthal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Frankenthal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Frankenthal miniopas

Autovuokraamo Frankenthal
Autonvuokraus Frankenthal – Kuva: © Xocolatl

Frankenthal, joka on noin. 47000 asukasta, sijaitsee Reinin sivujoki Isenach lounaisosassa ja Saksa – erityisesti Rheinland-Pfalzin.Etäisyys suuriin kaupunkeihin kuten Worms pohjoisessa ja Mannheimin kaakossa molemmissa tapauksissa on 15 km.

Frankenthal mainitaan ensimmäisen kerran historiallisissa lähteissä lopusta 700-numeron – ja siitä tuli kaupunki 1577.

Kaupunki kuitenkin tuhoutui miltei täysin aikana liittoutuneiden pommituksissa vuonna 1943. Sen vuoksi tämänpäiväinen Frankenthal hyvin vähän historiallisia rakennuksia keuliminen. Jotkut rauniot ovat edelleen säilynyt, ja nämä ovat   kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä.Tämä koskee erityisesti entisen katkotuista Pyhän Maria Magdalenan (tunnetaan myös nimellä arkkipiispa Bert-rauniot). Lähellä Arkkipiispa elvyttää Bert museo, jossa kaupungin historia on dokumentoitu.

Ainoa asia vanhassa keskustassa, joka tuhoutui toinen World War II, kaksi riemukaari kaltaiset portit ja Speyer Wormser Tor Tor (molemmat mainittu 1770-luvulla).Muutoin on pari kaunista, rekonstruoidut kirkot: Pfarrkirche St. Dreifaltigkeit (barokki kirkko jo 1700 luvut) ja Zwölf-Apostel-Kirche (1600), joka on korkein kirkontorni.

City Airport Mannheim sijaitsee 13 km kaakkoon Frankenthal. Se on alueellinen lentoasema säännöllisesti lentoja Berliinin ja Hampurin. Lähin kansainvälinen lentokenttä Frankfurtin lentokenttä, noin. 90 km pohjoisemmaksi.