Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Heidelberg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Heidelberg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Heidelberg miniopas

Autovuokraamo Heidelberg
Autonvuokraus Heidelberg

Heidelberg sijaitsee Lounais osa Saksaa, ja kuuluu valtion Baden-Württembergin.Kaupungissa on 145000 asukasta (2008), kauniilla paikalla joen Neckar, joka virtaa Rein on kaupungin Mannheim – 22 km luoteeseen Heidelberg. Kaupungissa on rikas kulttuurielämä on yli 20 museota ja taidegalleriat – ja veistospuisto – ja on tunnettu sen vuotuinen klassisen musiikin festivaali ”Heidelberger Frühling”.

Heidelberg on perustettu vuonna 1386 ja on tunnettu sen viehättävään Vanhaankaupunkiin – ”Altstadt”. Myös ”Alte Brücke” – Vanha silta 1786 ja barokin torni kypärää.Yksi kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ovat Heidelbergin linna, jossa vanhin osa 1294. Linna – joka myös sijaitsee vanhassa kaupungissa – on sittemmin saanut useita lisäyksiä eri tyylejä, ja sitä ympäröi kaunis puisto.

Muita nähtävyyksiä Heidelbergissä on bl. a. ”Karlstor” (riemukaari vuodesta 1775), ”Heidelberger Kunstverein (jossa näyttely kansainvälistä nykytaidetta), piiri Bergheim (joka sijaitsee länteen vanha kaupunki – alun historiallinen kylä) Pyhän Hengen kirkko 1300, jesuiitat ja 1712 – sekä Heidelberg Zoo.

Lähin alueellinen lentoasema Mannheim City Airport, joka sijaitsee 16.7 km luoteeseen Heidelberg.