Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Braunschweig

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Braunschweig sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Braunschweig miniopas

Autovuokraamo Braunschweig
Autonvuokraus Braunschweig

Braunschweig sijaitsee pohjoisen Keski- Saksassa, erityisesti Luoteis valtion Niedersachsenin.Kaupunki sijaitsee joen Oker, ja on 246000 asukasta (2007).

Brunswick on paljon nähtävää keskiajalta, ja Vanha kaupunki on Altstadtmarkt (Old Town Square) ja Martinin kirkko rakennettiin vuosina 1200-1400-luvulla. Vuonna neliö on myös Altstadthaus – Old City Hall, jossa kävijät pääsevät 61 metriä korkea torni. Vuodesta huippukokous on upeat näkymät yli kaupungin.

Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat Monumentti Brunswick-leijona, kaupungin symboli, Pyhän Andreaksen kirkko 1200-luvulta, Pyhän Blasii kirkko 1100, Herzog Anton Ulrich Museum – sen taidekokoelmia antiikin ajoista nykyaikana, ja Branschweig museo – alueellinen museo, joka sisältää myös vanhan juutalaisen museo maailmassa.

Myös kostea Ward Rode linna on suuri turistikohde, ja Natural History Museum.

Lähin lentokenttä on Hannoverin lentokentän, joka sijaitsee 71 km länteen Braunschweig.