Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lünen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lünen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lünen miniopas

Autovuokraamo Lunen
Autonvuokraus Lünen – Kuva: © N. Selisky

Entinen kaivos kaupunkiin Lünen sijaitsee läntisessä osassa Saksaa, lähellä jokea Lippe, ja kuuluvat Nordrhein-Westfalenissa.Kaupungissa on 88200 asukasta (2009), ja kaupunki Dortmund sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

Lünen on useita historiallisia monumentteja ja vanha kaupunki on hyvin säilynyt ristikkorakennetaloja 1600-luvulta. St. George’s kirkko 1366 on myös alue, ja se on vanhin säilynyt rakennus Lünen.

Muut nähtävyydet kaupungissa ovat Katolinen Pyhän Marian Kirche vuodesta 1896, ”Bergarbeiter-Wohnmuseum” (kaivosmies museo), Selimiye moskeija vuonna 2008 (yksi suurimmista moskeijoista Nordrhein-Westfalen), ja UFO torni ”Luntec” – sijaitsee Technology Park, ja on 37 metriä korkea.

”Marine Park Lünen” on houkutteleva virkistysalue kaupunki sijaitsee järvi Horstmarer. Seuraavassa on joitakin suuria uinti kesällä hiekkarantoja ja mukavia kävelyreittejä ja viheralueita.

Alueella sijaitsee myös Schanshell Palace 1872, jossa talot Lünen museo. Tämä on kotiseutumuseo, jossa näyttelyitä, miten ihmiset elivät ja asuivat vuosina 1830-1930. Näyttelyssä on esillä myös ”Työntekijät olohuone, leluja, lämmittimet, valurautaa, käsitöitä jne.

Lähin lentokenttä on lentokenttä Dortmund, joka sijaitsee 23 km kaakkoon Lünen.