Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Detmold

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Detmold sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Detmold miniopas

Autovuokraamo Detmold
Autonvuokraus Detmold

Detmold sijaitsee koilliseen Saksan Nordrhein-Westfalenissa ja on noin 80000 asukasta (2010).Detmold on monia historiallisia rakennuksia ja muistomerkkejä, ja on tunnettu sen rikas kulttuurielämä – jotain, joka vetää turisteja kaupunkiin.

Kaupungin tärkein nähtävyys sijaitsee 7 kilometrin päässä keskustasta Teutoburgin. Tässä se on 57 metriä korkea Hermann Monument   taistelun muistoksi paikan – kun saksalaiset voittivat roomalaiset vuonna 9 jKrKr. Teutoburgin on myös suuri vaellusreittejä, ja lähellä muistomerkki on ”Vogel Park Heiligen-Partenkirchen” – kaunis lintu puisto lukemattomia fulglearter – kuten papukaijoja. Muut eläimet voi nähdä täällä.

Muut nähtävyydet Detmold on: Schloss Detmold linna keskellä – joissa osa rakennus on 1366, Westfälische Air Museum – Saksan suurin ulkoilmamuseo, jossa on yli 100 rekonstruoidut rakennukset, puutarhat ja pellot, ”National Theater Detmold” – kaupungin teatteri, joka oli ensimmäinen luetellut i1825 ja Martin Lutherin kirkko 1898 – ja uusgoottilaista tyyliä.

Detmold on myös hyviä ostosmahdollisuuksia, vilkasta yöelämää ja vuosittain useita festivaaleja ja kulttuuritapahtumia.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Paderborn Lippstadt Airport sijaitsee 54 km etelään Detmold.