Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Erfurt Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Erfurt Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Erfurt Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Erfurt Lentokenttä
Autonvuokraus Erfurt Lentokenttä – Biilde av Christoph Hoffmann

Erfurt Airport (ERF) on 6 km länteen Erfurt. On niin junia ja raitiovaunuja lentoaseman ja Erfurt. Autovuokraamot, jotka ovat läsnä ovat Avis, Hertz ja Sixt.

Noin 270 000 matkustajaa vieraili Erfurt Airport vuonna 2009, mikä tarkoittaa sitä, että kävijämäärä laskee.Erfurtista reittilennot alle 30 eurooppalaisiin kohteisiin, ja niin monta tilauslentoja.

Erfurt Airport on ravintola ja kauppa. Muita mukavuuksia ovat vierailijakeskus ja kattoterassi. Airport Hotel Erfurt sijaitsee lentokentän ja kokouskeskus.