Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Malaga

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Malaga sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Malaga miniopas

Autovuokraamo Malaga

Autonvuokraus Malaga

Malaga on tärkeä satama kaupunki Etelä-Espanjan alueella Andalusian Luca, Costa del Sol. Kaupungissa on 561250 asukasta (2007). Malaga on lämmin ilmasto ympäri vuoden ja monet turistit tulevat tänne yhdistää aurinko ja uimaan kaupunki-break. Kaupunki on myös rikas kulttuuri, taide ja historia.

Suosittuja nähtävyyksiä Malagan katedraali 1500-luvulta, museo ja lapsuudenkoti taiteilija Pablo Picasso, Gibalfaro Castle on upeat näkymät kaupunkiin ja Alcazaba linnoitus, joka sijaitsee aivan lähellä linnaa. Voit myös käydä interaktiivisen musiikin museossa Malagassa.

Kaupungissa on hyvät ostosmahdollisuudet, vilkas yöelämä ja erinomaisia tapas ravintoloita.

Muita tyypillisiä nähtävyyksiä Malaga on flamenco näyttää ja härkätaisteluista.

Malagan lentokenttä on kolmas suurin kansainvälinen lentokenttä Espanja .Se sijaitsee 8 km. lounaaseen keskustasta.

Malaga on toiseksi suosituin kohde varaus vuokraamolle Alicante, Espanja .Hinnat ovat alhaiset ja voit saada vuokra-auton alle 100 miljoonaa euroa, jos tilaat enemmän kuin 5 päivää. Varaa vuokra-auton moottoria ja muista, että mitä nopeammin olet pois, sitä halvemmaksi se tulee.

Suomi