Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Malaga

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Malaga sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Malaga miniopas

Autovuokraamo Malaga
Autonvuokraus Malaga

Malaga on suosittu turistikohde, ja monet sinne matkustavista haluavat vuokrata auton, jotta he voivat vapaasti tutustua alueeseen. Useimmat matkailijat haluavat noutaa vuokra-autonsa lentokentältä, mutta se on myös mahdollista hakea jostakin keskustan toimistoista. Voit säästää paljon rahaa vertaamalla Malagan eri yritysten autovuokrien hintoja. Jos varaat vuokra-auton ennakkoon, ajoneuvo on valmiina sinulle saapuessasi kohteeseen. 

Yleistä tietoa Malagasta

Malaga on iso satamakaupunki eteläisen Espanjan Andalusian alueella Costa del Solin rannikolla. Kaupungissa on 561 250 asukasta (2007). Málagan ilmasto on lämmin ympäri vuoden, ja monet turistit matkustavat sinne yhdistääkseen auringonottoa ja uimista suurkaupungin lomaan. Kaupunki on rikas kulttuurin, taiteen ja myös historian sekoitus. 

Malagan suosittuja nähtävyyksiä ovat 1500-luvulta peräisin oleva katedraali, Pablo Picasson lapsuudenkoti ja museo, Gibralfaron linna, josta on upea näköala kaupunkiin, ja Alcazaban linnoitus, joka sijaitsee aivan linnan lähellä. Voit myös käydä Malagan interaktiivisessa musiikkimuseossa. 

Tässä isossa kaupungissa on hyvät ostosmahdollisuudet, vilkas yöelämä ja hyviä tapasravintoloita. 

Tyypillistä viihdettä Malagassa ovat myös flamencoesitykset ja härkätaistelut. 

Malagan lentokenttä on Espanjan kolmanneksi suurin kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee 8 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta. 

Malaga on Espanjan toiseksi suosituin vuokra-autojen varaamiskohde Alicanten jälkeen. Hinnat ovat alhaiset, ja voit vuokrata auton alle 10 eurolla päivässä, jos varaat sen yli 5 päiväksi. Varaa vuokra-auto yllä olevalla hakukoneella ja muista, että mitä aikaisemmin teet sen, sitä halvempaa se on. 

Lentokenttä

Malagan kansainvälinen lentokenttä (AGP) sijaitsee 11 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta , ja sieltä lähtee paljon tilaus- ja reittilentoja. Useilla tunnetuilla autovuokraamoilla on sivuliikkeet lentokentällä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Enterprise, Goldcar, Sixt ja Record Go. 

Ajovinkkejä

Vuokra-autolla on helppo kiertää kaupunkia, ja voit myös lähteä jännittäville retkille kaupungin keskustan ulkopuolelle. Tieverkko on hyvin kehittynyt, ja opasteet ovat melko hyvät. Espanjan moottoritiet (Autopistas) ovat maksullisia. Voit maksaa käteisellä tai kortilla. 

Andalusian alueella on yli 50 golfkenttää, ja rannikolla on kauniita kyliä ja alueita. 

Suosittua on myös ajaa muodikkaaseen Marbellan kaupunkiin, joka sijaitsee 59 kilometriä lounaaseen Malagasta. Marbella on tyylikäs kaupunki, jossa on kaunis rantabulevardi, kutsuvat rannat ja pieni venesatama, missä ylelliset jahdit lepäävät vierekkäin. Kaupungin ytimessä on hyviä kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. 

Voit ajaa myös isompaan kaupunkiin Sevillaan, joka sijaitsee 207 kilometriä luoteeseen Malagasta. Sevilla on Andalusian alueen pääkaupunki, ja siellä on useita Unescon maailmanperintöluetteloon merkittyjä rakennuksia. Sevillan katedraali, joka vihittiin käyttöön vuonna 1507, Giraldan kellotorni, joka on alun perin 1100-luvun minareetti, ja Alcázar-palatsikompleksi (myös 1100-luvulta) ovat kaupungin kuuluisimpia nähtävyyksiä. Lisäksi Alcázar tunnetaan kauniista puutarhoistaan. 

Sevillan historiallinen keskusta on kapeine kujineen ja viehättävine tapasbaareineen nähtävyys jo itsessään.