Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Alicante

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Alicante sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Alicante miniopas

Alicante
Autonvuokraus Alicante

Alicante on maakunnan pääkaupunki Alicanten ja sijaitsee Välimeren rannikolla, ja sen satamasta viedään rusinoita, viiniä, hedelmiä ja oliiviöljy. Alicante on toiseksi suurin kaupunki Valencian aluetta, jossa asuu noin. 315000 (2009) kaupunki ja yli 450 000 pääkaupunkiseudun. Tämä on Espanjan kahdeksanneksi suurin pääkaupunkiseudulla ja kaupunki on yksi nopeimmin kasvavista maassa.

Monet ihmiset yhdistävät Alicante pitkiä hiekkarantoja, palmuja ja vihreää merta, ja kaupunki on hyvin suosittu matkailukohde. Lisäksi Alicanten historiallinen kaupunki, joka perustettiin foinikialaiset vuonna 325 eKr. Kr. Vanhassa kaupungissa voi nähdä monia historiallisia rakennuksia ja nähtävyyksiä, kuten keskiaikainen linna Santa Barbara on yksi suurimmista maassa. Alicante on hyvin rikas kaupungin rajojen lukuisia puistoja, kuten Mount Benacantilin kanssa eukalyptuspuita. Carnival helmikuussa ja pääsiäisen juhla on vain yksi monista juhlat järjestetään vuosittain.

Alicante lentokenttä sijaitsee noin 10 km kaupungin ulkopuolelle

Alicante ja Alicante lentokenttä on suosituimpia kohteita varaus autonvuokraus Espanja. On erittäin kilpailukykyisiä, joten hinnat ovat erittäin alhaiset. Halpavuokraauto.fi tekevät kaikkensa painaa hintoja alas ja tilata ajoissa, saat auton reilusti alle 100 dollaria päivässä, jos tilaat enemmän kuin 5 päivää. Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus useissa paikoissa Alicanten alueella, myös Alicante Airport. Osa vuokra-autoja ovat: Peugot 107 ja 207, Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Ford Estate, Citroen Picasso VW Touran – 7 paikkaa, Alfa 159 ja Audi A4.