Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Freising

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Freising sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Freising miniopas

Autovuokraamo Freising
Autonvuokraus Freising

Freising sijaitsee kaakkoon Saksassa on Isar-jokea, ja se on osa Baijerin osavaltiolle.Kaupungissa on 45600 asukasta (2008), ja sijaitsee vain 32 km pohjoiseenMünchen.

Freising on historiallinen keskiaikaisen kaupungin keskustassa, jossa sijaitsee myös Marienplatz-aukiolta. Mariensäule alkaen 1674 on yksi nähtävyyksistä Marienplatz –   korkea muistomerkki Neitsyt Marian valmistettu punaisesta marmorista.Tällä aukiolla on myös suosittu vierailla sen suotuisien markkinoiden syntymistä.

Freising on tunnettu kaksi kukkulaa, jotka hallitsevat maisemaa – ja Domberg Weihenstephan (”Cathedral Hill”).

Läntisellä kaupungin laitamilla on entinen luostari monimutkainen – Weihenstephan – joka taloa yksi vanhimmista panimoista (vuodesta 1040). Vierailijat pääsevät opastettu panimo, ja se on myös mukava ravintola.

Domberg – tai Cathedral Hill – on useita historiallisia nähtävyyksiä.Täällä sijaitsee Duomo (kutsutaan myös Pyhän Marian und Pyhän Corbinian Cathedral)   alkaen 1160: n, joka oli uudelleen barokkityyliin vuonna 1723.Myös Dombergmuseet täällä – yksi suurin kirkko museoita maailmassa – maalauksia, veistoksia, mitali, vaatteet jne.

Lähin kansainvälinen lentokenttä München Franz Josef Strauss Airport sijaitsee 11.6 km etelään Freising.