Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Waiblingen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Waiblingen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Waiblingen miniopas

Autovuokraamo Waiblingen

Autonvuokraus Waiblingen – Kuva: © Enslin

Waiblingen sijaitsee lounaiskulmaan Saksa – osavaltiossa Baden-Württemberg.Se on tällä hetkellä noin. 53000 asukasta (2008), ja on ollut kaupungin asema vuodesta 1250 Useimmat vanhan kaupungin tuhoutui kolmikymmenvuotisen sodan (1634), mutta oli sitten uudelleen vuosina 1640-1700. ”Uusi” Waiblingen on erittäin hyvin säilynyt – ja on nykyisin merkittävä matkailukohde.

Rakennuksia, jotka olivat vaurioituneet, varsinkin kaupungin alkuperäinen linnoitus mainitaan. Se sisältää kaupungin muuri ja useita portti-torni, jossa Hochwachturm ja Beinsteim Torturm ovat tunnetuimpia. Myös kaupungin tärkein kirkko – Michael’s – pidetään yhtenä tärkeimmistä nähtävyyksistä. Yksi elossa rakennukset 1600, useita kauniita ristikkorakennetaloja – myös kaupungin vanhan kaupungintalon – joka on yhtenäinen arkkitehtoninen ympäristö. Muuten historiallinen puisto Waiblingen Apotheker-Garten kanssa Nikolauskirche näkemisen arvoinen.

Yksi vetonaula paljon myöhemmin on Marktdreieck (rakennettu vuosina 1974-1976), ja sellaisena talot kaupunginkirjasto.Tämä rakennus on modernismin silmä keskellä historiallista arkkitehtuuria.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Stuttgartin lentokenttä sijaitsee 29 km lounaaseen Waiblingen.

Suomi