Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hamm

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hamm sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hamm miniopas

Autovuokraamo Hamm
Autonvuokraus Hamm

Hamm sijaitsee läntisessä osassa Saksaa, lähellä jokea Lippe, ja sillä on noin 184000 asukasta (2008).Kaupunki kuuluu Nordrhein-Westfalenin, sijaitsee itäisellä laidalla Ruhrin alueella.

Hamm on tärkeä rautateiden risteyksessä, ja niin kaivos-ja terästeollisuuden tärkeitä toimialoja.

Kaupungin tunnetuin rakennus on ”lasi elefantti” in Maximillan Park. 35 metriä korkea rakenne taloa tropehus, joka on merkittävä matkailukohde.

Muut matkailukohteet kaupungin St. Paul’s Church goottilainen tyyli 1275, katolisen St. Agnes kirkko vuodesta 1515, Gustav Lübcke museo (jossa taideteoksia 1900, sekä kokoelma Egyptin taiteen), Kuninkaallinen palatsi Heessen (alun perin 1200-luvun) ”Mark Burg” (linnoituksen 1198), Hamm Zoo (eläintarha, joka sisältää myös Natural History Museum), Sri Kamadchi Ampal (yksi Euroopan suurimmista Hindu temppeleitä, rakennettu vuonna 2002) – ja juna museo, jossa kävijät voivat matkustaa historiallinen höyryjuna.

Hamm on myös hyvä ostos. On olemassa monia kauppoja, tavarataloja ja ostoskeskuksia – ja Kaupungissa järjestetään vuosittain useita festivaaleja.

Hamm sijaitsee aivan valtatie (Autobahn) A44 – välillä A1 ja A2.

Lähin lentokenttä on lentokenttä Dortmund, joka sijaitsee 32 km lounaaseen Hamm.