Autovuokraamo Sveitsi

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sveitsi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sveitsi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sveitsi miniopas

Sveitsi
Autonvuokraus Sveitsi

Sveitsi (7,5 miljoonaa asukasta vuonna 2009) sijaitsee Keski-Euroopassa ja on yhteiset rajat ja Saksa, Liechtenstein, Itävalta, Italia ja Ranska. Maa on järjestetty liittovaltio koostuu 26 valtiota (kantoni). Tämä moninaisuus, joka näkyy myös se, että maassa on neljä virallista kieltä: saksa, ranska, italia ja retoromaani.

Maisema Sveitsissä on henkeäsalpaava – ja maan tärkein vetonaula. Keskiosa hallitsee tasainen maisema kukkuloille ja monet kauniit järvet, kun taas pohjoisessa ja etelässä ovat korkeat vuoret (Jura-vuoret ja Alpeilla). Maan korkein vuori – Dufourspitze on Monte Rosa massiivin – sijaitsee Alpeilla. Luonne ja sijainti ovat tehneet Sveitsi on yksi Euroopan suosituimmista hiihto maissa, joissa ympärillä St. Moritz ja Davos ovat tunnetuimpia.

Pääoman Bern (127000 asukasta) sijaitsee saksankielisestä osasta maata.Se tekee myös Basel (166000 asukasta) ja maan suurin kaupunki, Zürich (380000 asukasta, 1,3 miljoonaa pääkaupunkiseudulla).Suurin kaupunki ranskankielisessä on Geneve (187000 asukasta), jossa useat kansainväliset järjestöt ovat pääkonttori (Punainen Risti, EFTA, WHO ja YK: n Euroopan toimisto).

Suurin lentoasema Sveitsissä Zürichin kansainvälinen lentokenttä (Kloten) – mutta on myös tärkeää kansainvälistä lentokenttää Bern ja Geneve.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta kaikissa tärkeimmissä matkailukohteissa Sveitsissä, kuten ZürichinBernin ja Montreux. Hinnat sisältävät huolellisesti vertailtu useissa eri yrityksissä. Tämä takaa asiakkaalle taattu alhainen hinta autonvuokraus Sveitsi.