Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Heidenheim

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Heidenheim sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Heidenheim miniopas

Autovuokraamo Heidenheim
Autonvuokraus Heidenheim

Heidenheim, jota joki Brenz, kaupunki ii Etelä-Saksan valtion Baden-Württembergissä Saksassa. Se on noin 49000 asukasta (2008), sijaitsee sen jalka Hell Stone – noin. 17 km etelään Aalen, ja 33 km pohjoiseen Ulm.

Heidenheim perustettiin vuonna 1335, ja on useita historiallisia nähtävyyksiä.

Suurin nähtävyys Heidenheim n ”Castle Rock Hell” – rauniot linnan 1500, sijaitsee kukkulalla kaupungin yllä on panoraamanäkymät alueella. Linna on kaupungin maamerkki ja tärkeimpiä rakennuksia ja taloja sekä historiallinen museo. Kun linna on mukava puisto, ja lähistöllä ulkoilmateatteri.

Muita nähtävyyksiä ovat Heidenheim Mikaelin kirkko – alunperin 1200-luvulla, mutta rakennettiin uudelleen ja laajennettu useita kertoja myöhemmin, St. Paul’s Church peräisin 1897 – ja Kunstmuseum Heidenheim – näyttely taideteoksia 1900. Museossa on suurin kokoelma Picasson julisteista.

Lähin lentokenttä on Nürnbergin lentokenttä sijaitsee 89 km pohjoiseen Heidenheim.