Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Augsburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Augsburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Augsburg miniopas

Autovuokraamo Augsburg
Autonvuokraus Augsburg

Augsburg, joka on noin. 264000 asukasta, sijaitsee joen Lech eteläosassa Saksan valtion Baijerin Saksasta. Se perustettiin jo vuonna 15 eKr.Kr. Keisari Augustus (joka on myös nimetty). Myöhemmin kaupunki oli tärkeä tehtävä sekä saksalais-roomalaisen keisarikunnan ja uskonpuhdistuksen kuin se oli täällä, että tunnustus tunnustus, joka muodosti perustan luterilainen kirkko, allekirjoitti (Augsburgin tunnustus, 1530).

Historia on tehnyt Augsburg kulttuurikaupungissa, ja siellä on paljon enemmän nähtävyyksiä, vieheet turisteja täällä – mukaan lukien upea raatihuone vuodesta 1615.Myös vanha huono neljännes Fuggerei – perustettu vuonna 1516 maailman ensimmäinen sosiaaliseen asuntotuotantoon – on suosittu matkailukohde. Säveltäjä Wolfgang Amadeus Mozartin isä syntyi, ja ”Mozart Haus” on nyt museona.

Muita paljon vieraili nähtävyyksiä Augsburgissa on 70 metriä korkea torni Perlachturm (sen juuret ovat 900: n), Abbey St. Ulrich und Afra ja kuuluisa marionettetateret Augsburger Puppenkirche.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Münchenin lentokenttä, noin. 70 km kaakkoon Augsburg.