Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Berliini

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Berliini sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Berliini miniopas

Autovuokraamo Berliini
Autonvuokraus Berliini

Tarvitsetko vuokra-auton Berliinissä? Ehkä haluat noutaa auton heti saapuessasi lentokentälle? Vuokra-autolla sinun ei tarvitse huolehtia julkisesta liikenteestä, koska sen avulla voit tehdä lomasi aikana mukavia päiväretkiä Berliinin keskustan ulkopuolelle. Voit valita, noudatko mieluummin autosi lentokentältä vai kaupungin keskustasta. 

Lyhyesti Berliinistä

Berliini on Saksan pääkaupunki, ja se sijaitsee Spree-joen rannalla maan luoteisosassa. Berliini on 3,5 miljoonalla asukkaallaan (4,5 miljoonaa taajama-alueet mukaan lukien) myös Saksan suurin kaupunki. 

Berliini on lisäksi oma erillinen osavaltionsa, joka kokonaisuutenaan sijaitsee naapuriosavaltionsa Brandenburgin sisällä. 

Kylmän sodan aikana kaupunki oli jaettu kahtia, ja kommunistinen Itä-Berliini oli varsin suljettu kaupunki. Yhdistymisen jälkeen vuonna 1990, kaupungin turistivirta on kasvanut räjähdysmäisesti. 

Nyky-Berliini tunnetaan kaupunkina, jolla on rikas kulttuurielämä, monia merkittäviä ja mielenkiintoisia kulttuuri-instituutteja, museoita, gallerioita, teattereita, konserttisaleja ja oopperataloja. Ja kun kyse on arkkitehtonisista nähtävyyksistä, vaihtoehtosi ovat rajattomat. Suosituin nähtävyys – ja Berliinin tunnetuin maamerkki – on vuosina 1788–1791 rakennettu ”Brandenburger Tor” -portti, joka sijaitsee kuuluisan ”Unter den Linden” -kadun päässä. Läheltä löytyvät myös oopperatalo ”Staatsoper Berlin” (1743) sekä ”Stadtbibliothek Berlin” -kaupunginkirjasto (1774–1780). 

Lisäksi on mainittava arvostettu ”Kurfürstendamm”-ostoskatu ja kadun päässä sijaitseva ”Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche” -kirkko ja sen toisen maailmansodan aikana tuhoutunut torni. Tornia ei ole koskaan kunnostettu, ja kirkko toimii nykyään sotamuistomerkkinä. 

Lentokentät

Berliinissä on kaksi kansainvälistä lentokenttää, ja suurin niistä on Berlin Lufthavn – Tegel (TXL). Lentokenttä sijaitsee 24 kilometriä luoteeseen kaupungin keskustasta. E-terminaalin lähellä on autonvuokrauskeskus, jossa Avis, Sixt, Hertz, Europcar, Enterprise ja Terstappen pitävät toimistojaan. 

Berlin Airport – Schönefeld (SFX) sijaitsee 17 kilometriä kaupungin keskustasta etelään. Aivan terminaalin A ulkopuolella on joukko autovuokraamoja, kuten Avis, Hertz, Sixt, Terstappen ja Europcar. 

Liikenne

Saksassa on hyvin kehittynyt tieverkosto, tiet ovat korkeatasoisia ja opasteet selkeitä. Berliiniä ympäröi moottoritie A100, josta pääset helposti muihin kaupunkeihin ja kaupunkialueille. Monilla moottoriteillä ei ole nopeusrajoituksia. On kuitenkin suositeltavaa, ettet ylitä 130 km/h nopeutta. Keskustassa nopeusrajoitus on enimmäkseen 50 km/h. 

Ajovinkkejä

On suosittua ajaa vuokra-autolla Potsdamin kaupunkiin, joka sijaitsee 39 kilometriä lounaaseen Berliinistä. Potsdam on kuuluisa monista upeista rakennuksistaan, ja sekä linnat että palatsipuistot ovat Unescon maailmanperintöluettelossa. ”Sanssouc” -linna vuodelta 1747 on nähtävyyksistä tunnetuin, ja menneinä aikoina sitä käytettiin Preussin kuninkaallisen perheen kesäasumuksena. 

Saadaksesi parhaan kuvan Potsdamista ja sen ympäristöstä, sinun kannattaa käydä Belvederen linnassa, joka sijaitsee Pfingstbergin kukkulalla. Linna rakennettiin vuonna 1863, kohteessa on kaksi näkötornia sekä kaunis puutarha. 

Vuokraamalla auton Berliinistä voit myös tehdä päiväretken Leipzigin kaupunkiin, joka sijaitsee 190 kilometriä kaakkoon pääkaupungista. Leipzig on noin 530 000 asukkaan yliopistokaupunki. Kaupungin keskustassa voit käydä vanhassa kaupungintalossa vuodelta 1557, ja sieltä löydät urbaanin historian museon. Muita Leipzigin nähtävyyksiä ovat Nikolai-kirkko 1100-luvulta, 91 metriä korkea muistomerkki “Folkeslagminnesmerket”, joka on perustettu Leipzigin taistelun muistoksi vuonna 1813, uusi kaupungintalo vuodelta 1905, taidemuseo, rautatiemuseo ja Bach-museo. Kaupungissa on myös kaunis eläintarha ja ihastuttava kasvitieteellinen puutarha.