Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Berliini

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Berliini sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Berliini miniopas

Autovuokraamo Berliini

Autonvuokraus Berliini

Berliini on pääoman Saksan – sijaitsee Spree-joen koillisosassa maata.Sen 3,5 miljoonaa asukasta (4,5 miljoonaa lähiöissä mukana) on myös Saksan suurin kaupunki.

Berliini on myös erillinen tila, joka on täysin sisäpuolella nabodelstaten Brandenburg.

Kylmän sodan aikana kaupunki oli jaettu kahteen – ja kommunistiseen Itä-Berliini oli melko suljettu kaupunki. Yhdistymisen jälkeen vuonna 1990, mutta matkailu on kasvanut räjähdysmäisesti.

Berliini on tunnettu kaupunki, jossa rikas kulttuurielämä – ja monia merkittäviä ja mielenkiintoisia kulttuurilaitokset, museot, galleriat, teatterit, konserttisalit ja oopperatalojen. Ja mitä arkkitehtonisia nähtävyyksiä, se on melkein vain valita. Suosituin nähtävyys – ja tunnetuin maamerkki Berliini – Brandenburg Gate (rakennettu vuosina 1788 ja 1791), joka on lopussa bulevardin Unter den Linden. Lähistöllä on State Opera Berliini (1743), ja Stadtbibliothek Berliini (1774-1780).

Muuten kuuluisa ostosbulevardilla mainittu – ja Kaiser Wilhelm Memorial Church, joka sijaitsee jossa katu päättyy ja että torni tuhoutui toinen World War II. Torni ei ole koskaan ollut korjattu, ja kirkko tänään toimii sodan muistomerkki.

Berliini-Tegelin lentokentälle , joka sijaitsee alueella Reinickenhof keskustasta pohjoiseen, on korvannut perinteisen Tempelhof kuin Berliinin päälentoasema.Berliini Schoenefeldin lentokenttä sijaitsee 18 km Berliinistä kaakkoon.

Suomi