Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Darmstadt

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Darmstadt sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Darmstadt miniopas

Autovuokraamo Darmstadt
Autonvuokraus Darmstadt

Darmstadt sijaitsee Lounais Saksassa, ja se kuuluu valtion Hessenissä.Kaupungissa on noin 142800 asukasta (2009), ja on tunnettu monipuolinen kulttuuri, monipuolista teollisuutta ja sen monet jugendrakennuksiin. Darmstadt on myös paikka Euroopan avaruustutkimuksen.

Louise neliö on tärkein kaupungin aukiolle – kun 33 metriä korkea patsas Langer Ludwig sanoo.Patsas on kaupungin tunnetuin maamerkki, merkittävä matkailukohde.

Myös taiteilija siirtomaa klo Mathildenhöhe on yksi Darmstadt päänähtävyyksistä. Mathildenhöhe sijaitsee kukkulalla, ja on 48 metriä korkea torni ”Hochzeitsturm” – ”Wedding Tower”, Venäjän kirkko vuodelta 1897 ja sen kultaisen kupolit, puutarhat ja taidemuseo.

Muita nähtävyyksiä Darmstadt on: Residenzschloss (linna) 1500-luvulla ja Castle Museum, vesitorni ”Wasserturm” kanssa ravintola ja taidegalleria, kasvitieteellinen puutarha ja eläintarha vivarium.

Darmstadt on myös hyvä ostos ja vilkas yöelämä.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Frankfurt Airport sijaitsee 25 km pohjoiseen Darmstadtin.