Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Schweinfurt

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Schweinfurt sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Schweinfurt miniopas

Autovuokraamo Schweinfurt
Autonvuokraus Schweinfurt – Kuva: © Dr. Volkmar Rudolf

Schweinfurt, joka on noin. 55000 asukasta (2008), joka sijaitsee alueella Unterfrankenin Baijerissa Saksassa. Sen historia alkoi vuonna 700 jKr, ja 1200-luvulla rakennettu seinä porttien ja tornien ympäri keskustaa. Osa tästä seinä on säilynyt.

Schweinfurt ovat kärsineet sodasta kärsimään useita kertoja läpi historian – viime 2 World War II. Kuitenkin kaupunki on monia historiallisia nähtävyyksiä keuliminen.Näiden joukossa on vanha raatihuone goottilainen tyyli (pystytetty 1570-1572) yksi tunnetuimmista. On syytä myös enemmän   kauniita kirkkoja – kutenSt. Johannes Kirche (1554-1962) ja Heilig Geist Kirche (1806).

Kaupungissa on myös useita mielenkiintoisia museoita – mukaan lukien Museo Georg Schäfer, joka on erikoistunut 1800-luvun taidetta saksankielisissä maissa.

Keskustassa Schweinfurt, on suuri, kävelyostosaluetta – Markthalle – joka on hyvin suosittu keskuudessa sekä vierailijoiden ja asukkaiden.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Nürnbergin lentokenttä, joka sijaitsee 120 km kaakkoon Schweinfurt.