Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Friedrichshafen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Friedrichshafen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Friedrichshafen miniopas

Autovuokraamo Friedrichshafen
Autonvuokraus Friedrichshafen

Friedrichshafen on kaupunki vajaat 60000 asukkaan sijaitsee kaukana etelässä Saksan valtion Baden-Württembergin. Se sai alkunsa 1811, kun kaksi pientä, vanhaa kaupungit järven pohjoisrannalla Constance yhdistyivät.

Friedrichshafen sijaitsee hyvin idyllinen, ja se menee säännöllisen lauttaliikenteen koko Bodenjärvi on sveitsiläinen ”naapurimaiden” Romanshorn. Lisäksi lautalla kesällä useiden muiden kaupunkien järvellä – kuten Constance, jossa kuuluisa ilma-aluksen rakentaja Graf von Zeppelin syntyi.

Friedrichshafen turisti asema on paljon Graf von Zeppelin. Se oli nimittäin täällä, että hän rakensi ja testasi ilmalaivat (kutsutaan zeppelinere) alussa 1900 – ja yksi sen suosituimmista nähtävyyksistä uudelleen myös Zeppelin-museo.Myös kulttuurinen keskus kaupungin, joka kantaa nimeä Graf-Zeppelin-Haus – ja seikkailunhaluinen Zeppelin Tours tarjoaa upeat lennot ”oikeaa” zeppelinere, eli pienempi tyyppi, jos se saadaan käyttöön modernia teknologiaa.

Alueellinen lentokenttä Friedrichshafen Lentokenttä sijaitsee 3 km kaupungista pohjoiseen, toimii myös joitakin kansainvälisiä lentoja – mukaan lukien ja Lontoo / Stansted.