Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Stuttgart Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stuttgart Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stuttgart Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Stuttgart Lentokenttä
Autonvuokraus Stuttgart Lentokenttä

Stuttgart Airport (STR) sijaitsee 13 km etelään Stuttgart. Se sijaitsee aivan moottoritien A8 välillä Karlsruhessa ja Münchenissä. On sekä junien ja bussien välillä lentoaseman ja Stuttgartissa. Autovuokraamot Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt ovat edustettuina Terminaali 3 tason 3

8.900.000 matkustajaa vieraili Stuttgart vuonna 2009 tehden 7 vilkkain lentoasema Saksassa. Se on päätukikohta halpalentoyhtiöiden Germanwings ja TUIfly. Stuttgart Lfthavn on 4 terminaalit ovat kävelymatkan päässä toisistaan ja valmiista suuri remontti vuonna 2004. Kolme vilkkain kansainvälinen kohteisiin (maaliskuu 2004), WienZürich ja Lontoo.

Stuttgart Airport on hyvä valikoima baareja, ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, suurin osa kaupoista sijaitsee Terminaali 1 Muita palveluja ovat langattomat Internet-pankki, hieronta, terassi   jotta, kampaaja ja Wöllhaf kokous-ja Centre.Mövenpick Hotel Stuttgart Airport on hotelli joka sijaitsee lentokenttäalueella.