Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Aschaffenburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Aschaffenburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Aschaffenburg miniopas

Autovuokraamo Aschaffenburg

Autonvuokraus Aschaffenburg

Aschaffenburg ja Saksa , joka on noin.70000 asukasta, joka sijaitsee luoteeseen Etelä-Saksan Baijerin osavaltiolle – joen Main. Alussa 1800 perustettu kaupunki aikaa erillinen ruhtinaskunta.

Aschaffenburg on usein kutsuttu ”Tor zum Spessart” (”portti Spessart”) – joka on noin 500 metriä korkea åsrekke jossa on kaksi suosittua puistoja.

Kaupungin varhainen historia alkaa roomalaisten antiikin, mutta se on useaan otteeseen keskiajalla, kärsi vakavia vahinkoja ennen – ensimmäinen alle 30-vuotiaat sota vuonna 1600, sitten vuonna 2 World War II.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat Aschaffenburg Schloss Johannisburg – rakennettiin vuosina 1607-1614 – joka sijaitsee idyllisen puiston alueella. Toinen suosittu nähtävyys on 30 metrin palaces Schönburger Hof on rakennettu vuosina 1673 ja 1681, ja nykyään myös koti luonnontieteen museo.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Frankfurtin lentokentän Frankfurt am Mainissa , joka on noin. 46 km.Luoteis Aschaffenburg.

Suomi