Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dresden

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dresden sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dresden miniopas

Autovuokraamo Dresden
Autonvuokraus Dresden

Dresden sijaitsee molemmin puolin Elben itäosassa sekä Saksan – ja se on tärkein kaupunki Saksin osavaltiossa.Kaupungissa on 505000 asukasta (2008) ja on tärkeä tie-ja rautatieliikenteen risteyksessä. Etäisyys Tšekin rajalle on vain 47 km.

Dresden on tärkeä keskus tieteeseen ja tutkimukseen, ja on myös kansainvälisesti tunnustettu taiteen, teatterin ja musiikin kaupunki.

On eteläpuolella joki on Altstadt – Vanha kaupunki, jossa suurin osa nähtävyyksistä sijaitsee. Tunnettu Grosser Garten-puisto 1600-luvulta on merkittävä matkailukohde, ja se sisältää Kasvitieteellisten puutarhojen, eläintarhojen, ulkoilmalava, miniatyyri rautateiden ja järvi. Myös rauniot palatsin puutarhaan 1678 ja mosaiikki suihkulähde.

Pohjois puolella joen on Neustadt – New Town, kaupungin liikealueella.

Zwinger Palace on suosittu nähtävyys Dresdenissä. Linna on peräisin vuodelta 1700, ja on   paviljongit, gallerioita, museoita ja kokoelmia.Muut matkailukohteet kaupungin Opera rakennus vuodelta 1878, desde Palace 1700, katedraali ”Katolische Hofkirche” 1700 ja Frauenkirche suurine kultainen kupoli – alun perin 1700, mutta tuhoutui toinen Toinen maailmansota ja uudelleen vuosina 1993-2006.

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä – Dresden Airport – sijaitsee 10 kilometriä keskustasta pohjoiseen.