Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Hannover

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hannover sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hannover miniopas

Autovuokraamo Hannover

Autonvuokraus Hannover

Hannover – joka on 523000 asukasta (2008) – sijaitsee Pohjois- Saksassa , joen Leine, on pääoman valtion Niedersachsenin.

Hannover on tunnettu näyttely ja kongressi, ja on myös rikas kulttuurielämä lukuisat museot, taidegalleriat, ooppera-, teatteri-ja konsertti kohtauksia. Lisäksi kaupunki on tärkeä rautateiden risteyksessä.

Hannover perustettiin 900-luvulla, ja Altstadt – Old Town – useita historiallisia kohteita, kuten useita keskiaikaisia rakennuksia.

Jotkut suosituimpia nähtävyyksiä on ”Landesmuseum Hannover” (State Museum on esillä taidetta, arkeologiaa ja kansatiedettä), ”Sprengel Museum Hannover” (Taidemuseon kanssa töitä 1900), Operahaus vuodelta 1845, vanha raatihuone 1500-luvulta, Marktkirche (vuodesta 1300), uusi kaupungintalo vuodelta 1913 ja sen kaunis puutarha, Palace Landes Trost vuodesta 1573 – sekä sekä kasvitieteellinen ja eläintarha.

Kesällä on hyvä uimaan tekojärvi Maschsee – suurella hiekkaranta ja mahdollisuudet vesiurheiluun.

Kaupungissa on oma lentokenttä – Hannover Airport – sijaitsee 12 km keskustasta pohjoiseen.

Suomi