Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Speyer

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Speyer sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Speyer miniopas

Autovuokraamo Speyer
Autonvuokraus Speyer

Speyer, joka on noin. 50000 asukasta (2008), joka sijaitsee Reinin Lounais Saksa – valtion Rheinland-Pfalzin.Kaupunki mainitaan ensimmäisen kerran 496 jKrKr, ja sitten kutsutaan Spira – mutta jo kymmenen vuotta f.Kr. oli roomalainen sotilas laitoksiin täällä.

Speyer on ensisijaisesti tunnettu sen upea katedraali – Kaiser und zu Speyer Mary’s – joka on suurin romaaninen katedraali. Se aloitettiin vuonna 1030 ja vihittiin käyttöön 1061. 40 vuotta myöhemmin se laajennettiin. Suuri osa kirkko tuhoutui vuonna 1689 sodassa, jossa Ranska, mutta rakennettiin uudelleen loppupuolella 1700.Se on vuodesta 1981 ollut Unescon maailmanperintökohde.

Toinen tärkeä nähtävyys Speyer Das Technik-museo. Se avattiin vuonna 1991 ja se sisältää kokoelma ilma – kuten Boeing 747 ja Antonov-22. Lisäksi löydät täältä 44 metriä pitkä sukellusvene, useita vetureita ja muutamia muita teknisiä laitteita.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Frankfurt Airport sijaitsee 110 km pohjoiseen Speyer.