Autovuokraamo Ranska

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Ranska

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ranska sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ranska miniopas

Ranska

Autonvuokraus Ranska

Ranska (64 miljoonaa asukasta vuonna 2009) sijaitsee Länsi-Euroopassa – ja reunustavat Belgia , Luxemburg , Saksa , Sveitsi , Italia, Andorra ja Espanja .Lisäksi Monacon ruhtinaskunnan, joka on itsenäinen valtio Välimeren rannikolla, jota ympäröi Ranska. Lisäksi Välimeren maiden myös rajojen Atlantin valtameren ja Englanti Channel.

Ranskan maaseutu koostuu alanko pohjoisessa ja lännessä, vaikka keskellä Ranska kuuluu vuoristoinen alue Keski Massif.Kun Lounais- Espanjassa on Pyreneiden vuorijono, ja löydämme Alpit idässä (jos Ranska täyttää Sveitsi ja Italia ).Korkein huippu Alpeilla on Mont Blanc (4807 m).

Ranska on enimmäkseen leuto ilmasto on suhteellisen kuumat kesät ja leudot talvet. Atlantin rannikolla on hieman kosteampi rannikkoalueiden ilmastoon, kun taas Etelä-Ranskassa on ominaista lämpimämpi ja kuivempi Välimeren ilmasto.

Maan pääkaupunki, Pariisi , on Euroopan suurin pääkaupunkiseudulla.On lähes 12 miljoonaa ihmistä täällä (noin 2,2 miljoonaa kantakaupungissa) ja on merkittävä matkailukohde, jossa on monia kuuluisia maamerkkejä.

Muita suuria kaupunkeja Ranska, Marseille , Lyon , Toulouse , Bordeaux , Strasbourg ja Nizza .Ranska on tunnettu erityisesti sen keittiön ja sen hienoja viinejä – ja on myös yksi Euroopan merkittäviä kulttuurisia kansakuntia.

Ranska päälentokenttä, Charles de Gaulle International Airport (aka Roissy Airport) – 30 km koilliseen Pariisista.

Halpavuokraauto.fi on yksi laaja valikoima autonvuokraus Ranskassa. Kun tilaat kauttamme saat takuuvarmasti alhaiset hinnat autonvuokraus enintään kohteisiin.

Suomi