Autovuokraamo Ranska

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Ranska

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ranska sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ranska miniopas

Ranska

Autonvuokraus Ranska

Ranska (64 miljoonaa asukasta vuonna 2009) sijaitsee Länsi-Euroopassa – ja reunustavat Belgia , Luxemburg , Saksa , Sveitsi , Italia, Andorra ja Espanja .Lisäksi Monacon ruhtinaskunnan, joka on itsenäinen valtio Välimeren rannikolla, jota ympäröi Ranska. Lisäksi Välimeren maiden myös rajojen Atlantin valtameren ja Englanti Channel.

Ranskan maaseutu koostuu alanko pohjoisessa ja lännessä, vaikka keskellä Ranska kuuluu vuoristoinen alue Keski Massif.Kun Lounais- Espanjassa on Pyreneiden vuorijono, ja löydämme Alpit idässä (jos Ranska täyttää Sveitsi ja Italia ).Korkein huippu Alpeilla on Mont Blanc (4807 m).

Ranska on enimmäkseen leuto ilmasto on suhteellisen kuumat kesät ja leudot talvet. Atlantin rannikolla on hieman kosteampi rannikkoalueiden ilmastoon, kun taas Etelä-Ranskassa on ominaista lämpimämpi ja kuivempi Välimeren ilmasto.

Maan pääkaupunki, Pariisi , on Euroopan suurin pääkaupunkiseudulla.On lähes 12 miljoonaa ihmistä täällä (noin 2,2 miljoonaa kantakaupungissa) ja on merkittävä matkailukohde, jossa on monia kuuluisia maamerkkejä.

Muita suuria kaupunkeja Ranska, Marseille , Lyon , Toulouse , Bordeaux , Strasbourg ja Nizza .Ranska on tunnettu erityisesti sen keittiön ja sen hienoja viinejä – ja on myös yksi Euroopan merkittäviä kulttuurisia kansakuntia.

Ranska päälentokenttä, Charles de Gaulle International Airport (aka Roissy Airport) – 30 km koilliseen Pariisista.

Halpavuokraauto.fi on yksi laaja valikoima autonvuokraus Ranskassa. Kun tilaat kauttamme saat takuuvarmasti alhaiset hinnat autonvuokraus enintään kohteisiin.