Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bonn

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bonn sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bonn miniopas

Autovuokraamo Bonn
Autonvuokraus Bonn

Bonn sijaitsee länsiosassa Saksassa – noin. 24 km etelään Kölnissä, ja kuuluu Nordrhein-Westfalenissa.Kaupungissa on 315000 asukasta (2007), sijaitsee Reinin.

Bonn on paikka eri ministeriöiden ja YK: n, ja myös omaa yliopistoa – joka on perustettu vuonna 1777.Kaupunki on myös tärkeä kaupallinen ja kulttuurinen keskus alueella.

Säveltäjä Ludwig van Beethoven (1770-1827) syntyi Bonnissa ja merkittävä matkailukohde kaupunki on kotiinsa Bonnissa Gasse 18-26, on nykyisin museona.

Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat Taide ja messukeskukseen hienoja taidenäyttelyitä, torilla keskustan Raatihuoneen 1700, Concert Hall Beethoven Halle, linnoitus Godesburg, Doppelkirche – kirkon 1151, egyptiläinen museo ja linna Poppelsdorf.

Köln on myös useita teattereita, vaikuttava kasvitieteellinen puutarha, suuri ostos mahdollisuudet sekä pieniä kauppoja ja ostoskeskuksia ja monipuolinen yöelämä.

Lähin lentokenttä on Köln-Bonnin lentoasema, joka sijaitsee 20 km pohjoiseen Bonn.