Autovuokraamo Luxemburg

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Luxemburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Luxemburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Luxemburg miniopas

Luxemburg
Autonvuokraus Luxemburg

Luxemburg sijaitsee Luoteis-Euroopassa, joka rajoittuu Belgia länteen, Ranska etelässä ja Saksaan idässä.Maa – joka on yksi Euroopan pienin – on 491800 asukasta (2009). Luxemburg on kolme virallista kieltä: Luxemburg, ranska ja saksa.

Maisemaa leimaavat metsäiset mäet ja kukkulat, joet ja tasangoilla. Korkein kohta on Kneiff – sijaitsee 560 m. Maan suurin joki Moselle on – kanssa sivujoet ja varmoja.Rannoilla jokia ovat monet maan keskiaikaisia linnoja.

Luxemburg on lauhkea mannerilmasto, leuto ja kohtalainen sade. Talvet ovat usein kylmä ja luminen, mutta kesät ovat kosteita ja leutoja.

Maan pääkaupunki, nimeltään yksinkertaisesti Luxemburg City, ja sitä kutsutaan usein vain ”Staad” (kaupunki). Luxemburg City sijaitsee maan eteläosassa, että jokien Alzettessa ja Petrussen. Pääkaupunki on 84000 asukasta (2009), ja on paikka useiden EU: n toimielinten – myös Euroopan tilintarkastustuomioistuimen ja Euroopan parlamentille. Kaupunki oli Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2007.

Muita tärkeitä kaupunkeja Luxemburgissa, Esch-sur-Alzette, Echternach ja Differdange Dudelange.

Luxemburg on hyvät liikenneyhteydet. Tieverkosto on huomattavasti uudistettu viime vuosina – valtatiet naapurimaihin.

Maan tärkein lentokenttä on Luxemburg – Findel International Airport, joka sijaitsee 6 km keskustasta pohjoiseen pääkaupungin.

Autonvuokrauskohteet