Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus München

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot München sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

München miniopas

Autovuokraamo München

Autonvuokraus München

München sijaitsee Lounais Saksan puolesta Isar-jokea, ja on Baijerin pääkaupungin.Kaupungissa on 1,3 miljoonaa asukasta (2008), ja kolmas suurin kaupunki maan jälkeen Berliinin ja Hampurin .

München on perustettu vuonna 1158 ja on tänä päivänä tärkeä kaupallinen keskus ja yhdyskäytävä. Lisäksi kaupunki on maan suurin yliopisto, ja on tunnettu sen tieteellinen ja tekninen museoita. ”Deutsches Museum” on Euroopan suurin tekniikan museo vuorovaikutteisia näyttelyitä koko perheelle.

Münchenissä on meneillään merkittävä matkailualan tulva, ja vanha kaupunki ja sen keskiaikaiset rakennukset ovat yksi suosituimmista nähtävyyksistä. Täällä voit nähdä ”Alter Hof – entinen kuninkaallinen asuinpaikka vuodesta 1253, Town Hall neo-goottilainen tyyli 1867-08 (sen kuuluisan kellopeli), ja” Frauenkirche ”alkaen 1271 – ja sen kaksi tornia ja 99 metriä, jossa yksi on avoinna yleisölle.

München on myös useita barokki ja rokokoo rakennuksia 1600 – ja 1700-luvuilla – kuten Theatinerkirche, Prince Residenz-palatsi ja kaunis Summer Palace Nymphenburgin vuodesta 1674.

Kaupungissa on monia teattereita, oopperatalot, museoita ja gallerioita.Vanha, uusi ja moderni Glyptothek on kolme kuuluisinta taidemuseot – ja esittelee eri aikakausien.

Muita nähtävyyksiä Münchenin Teatterimuseo, Englischer Garten (yksi suurimmista puistoista maailmassa – rakennettu 1700-luvun lopulla), BMW-museo, eläintarhat ja kasvitieteelliset puutarhat ja Olympic Tower – 291 metriä korkea tv-tornissa Rakennettu vuonna 1968. Vierailijat voivat nousta ylös torniin, jossa on näköalatasanne 171 metriä maanpinnan yläpuolella, ja pyörivä ravintola.

Münchenin kansainvälinen lentokenttä on 37 km koilliseen keskustasta.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa edullisia autonvuokraus useissa paikoissa Münchenin keskustassa ja Münchenin lentokentällä. Käytä käyttäjäystävällinen hakukone ja saada halvat hinnat ja vuokra-autot käytettävissä muutaman sekunnin kuluessa. Varauksen jälkeen saat pian saat vahvistuksen tilauksestasi ja autonvuokraus tarjoajat kuulla.

Suomi