Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus München

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot München sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

München miniopas

Autovuokraamo München
Autonvuokraus München

Oletko lähdössä lomamatkalle Müncheniin ja tarvitset lomasi ajaksi autoa? Vuokra-autot ovat suosittuja Etelä-Saksassa, sillä ne mahdollistavat itsenäisen matkustamisen alueella. Vertailemalla eri autovuokraamojen hintoja löydät parhaan tarjouksen. Mikäli saavut Münchenin kansainväliselle lentokentälle (MUC), vuokra-auton noutaminen suoraan sieltä on käytännöllisin vaihtoehto. Vaihtoehtoisesti auton voi noutaa myös kaupungin keskustasta. 

Yleistä tietoa Münchenistä

München sijaitsee Kaakkois- Saksassa Isar-joen varrella, ja se on Baijerin osavaltion pääkaupunki. Asukkaita kaupungissa on 1,3 miljoonaa (2008), mikä tekee siitä maan kolmanneksi suurimman kaupungin, heti Berliinin ja Hampurin jälkeen. 

München perustettiin vuonna 1158. Nykypäivänä kohdetta pidetään tärkeänä kaupan ja liikenteen keskuksena. Sen lisäksi kaupungin yliopisto on valtionsa suurin, ja kaupunki tunnetaan tieteen ja teknologian museoistaan. ”Deutches Museum” on Euroopan laajin tieteen ja teknologian museo, joka tarjoaa interaktiivisia näyttelyitä koko perheelle. 

München on erittäin suosittu turistikohde, ja Vanhakaupunki keskiaikaisine rakennuksineen on yksi sen tärkeimmistä vetonauloista. Entinen kuninkaallisten asuinpaikka, 1253 rakennettu ”Alter Hof”, sijaitsee Vanhassakaupungissa, kuten myös uusgoottista tyylisuuntaa edustava kaupungintalo kuuluisan Glockenspielin kera, vuosilta 1867–1908. Täällä pääset myös vierailemaan vuonna 1271 valmistuneessa katedraali ”Frauenkirchessa”, jonka kaksi 99 metrin korkuista tornia näkyvät jo kauas ja joista toinen on avoinna yleisölle. 

Münchenissä on lukuisia barokki- ja rokokoorakennuksia 1600- ja 1700-luvuilta, mukaan lukien ”Theatinerkirche”, eli St. Kajetanin kirkko. Lisäksi kaupungista löytyy entinen Residenzin kuninkaallinen palatsi sekä kaunis, vuonna 1674 rakennettu Nymphenburgin kesälinna. 

Kaupungista löytyy myös erilaisia teattereita, oopperataloja sekä museoita. Tunnetuimmat taidemuseot ovat ”Alte”, ”Neue” ja ”Moderne Pinakothek”, joissa on näyttelyitä eri aikakausilta. 

Muita kiinnostavia kohteita Münchenissä ovat Teatterin historian museo, ”Englischer Garten” – yksi maailman suurimmista julkisista puistoista, joka on perustettu 1700 -luvun lopulla –, BMW museo, eläintieteellinen ja kasvitieteellinen puutarha sekä Olympia-torni, vuonna 1968 rakennettu 291 metrin korkeuteen kohoava tv-torni. Tornissa on vierailijoita varten näköalatasanne 171 metrin korkeudessa sekä pyörivä ravintola. 

Tarjoamme edullista auton vuokraamista useissa eri kohteissa Münchenin keskustassa sekä lentokentällä. Käyttäjäystävällisen hakukoneemme avulla pääset tutustumaan edullisiin hintoihin ja saatavilla oleviin autoihin vain muutamassa sekunnissa. Varauksen jälkeen saat välittömästi tilausvahvistuksen ja ohjeet siihen, mihin autovuokraamoon sinuun tulee olla yhteydessä. 

Lentokenttä

Münchenin lentokenttä (MUC) sijaitsee 29 kilometriä koilliseen kaupungin keskustasta, ja se tunnetaan myös Franz Josef Strauss -lentokentän nimellä. Kentän tuloaulassa on lukuisia eri autovuokraamoja, esimerkiksi Avis, Hertz, Enterprise, Europcar, Sixt ja Rent a Terstappen. 

Liikenne

München on liikenteen keskus, josta on yhteydet yhteensä kuuteen eri moottoritiehen. Valtion tiet ovat hyviä ja varustettuja riittävillä liikennemerkeillä. Moottoriteiden lisäksi löytyy myös maanteitä, joiden varsien maalaismaisemat ovat romanttisia. 

Mikäli ajat Münchenin keskustaan, kannattaa varautua huomattaviin jonoihin erityisesti ruuhkatunteina. Myös parkkipaikan löytäminen kaupungista voi olla haaste, mutta kaupungilla on suuria parkkihalleja keskustan ulkopuolella moottoritien varrella. Parkkihalleista voit matkustaa bussilla kohteeseesi. Myös keskustasta löytyy joitakin parkkihalleja, ja osa hotelleista tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden auton pysäköintiin. 

Ajovinkkejä

Vuokra-auton avulla sinulla on mahdollisuus lähteä tutustumaan laajemmin Müncheniin ja muihin lähettyvillä oleviin alueisiin. On suosittua ajaa Itävallan puolelle Salzburgiin, joka sijaitsee Münchenistä 144 kilometriä kaakkoon. Tunnettu säveltäjä, Mozart, syntyi Salzburgissa, ja hänen siellä sijaitseva kotinsa on muunnettu museoksi. Hohensalzburgin linna vuodelta 1077 on myös kiinnostava vierailukohde. Linna sijaitsee kaupungin yläpuolella olevalla mäellä, ja kohteessa vierailee noin miljoona kävijää vuosittain. 

Toinen vinkkimme on tehdä päivämatka Rothenburg ob der Tauberiin, joka on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Kaupunki sijaitsee valtatien varrella, Münchenistä 248 kilometriä luoteeseen. 

Osa vanhasta kaupungista tuhoutui toisen maailmansodan aikana, mutta se on sittemmin jälleenrakennettu. 

Rothenburg ob der Tauberissa on asukkaita noin 11 000. Se on romanttinen kaupunki kapeine katuineen ja kujineen sekä puurunkoisine rakenteineen, ja kohdetta ympäröi 1200-luvulta peräisin oleva kaupunginmuuri. Kaupungin aukiolta löytyy kaupungintalo, joka on varustettu 52 metriä korkealla tornilla. Voit myös vierailla kaupungintalossa, jolloin pääset nauttimaan upeista näkymistä tornin ylätasanteilta. Toinen suosittu kohde on 1400 luvun St. Jakobin kirkko. Vanha kaupunki on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi. 

Kuuluisa Neuschwansteinin linna on myös suosittu kohde, johon voi matkustaa vuokra-autolla Münchenistä. Linna sijaitsee upeiden maisemien keskellä 26 kilometriä lounaaseen Münchenistä. Linnan rakentaminen alkoi vuonna 1868. Neuschwanstein tuo mieleen satujen linnat kauniine torneineen. Linnassa käy vuosittain 1,4 miljoonaa vierailijaa.