Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dortmund Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dortmund Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dortmund Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Dortmund Lentokenttä
Autonvuokraus Dortmund Lentokenttä – Kuva: © Alexander Nieswandt

Dortmund Airport (DTM) sijaitsee 10 km itään Dortmund. Se toimii sekä linja-auto väliset lennot Dortmund ja lentokentälle. Autovuokraamot, jotka ovat läsnä ovat Hertz, Avis, Europcar ja Sixt.

2,3 miljoonaa matkustajaa vieraili Dortmund Airport vuonna 2008. Dortmundista voi matkustaa 21 eri Euroopan maassa. 12 liikennöivien lentoyhtiöiden lentokentälle ja se on lähinnä halpalentoyhtiöiden kuten Wizzair, Air Berliini ja Ryanair.

Dortmund Lufthav on hienoja ruokia ja baaria ja yksinkertainen valikoima kauppoja myös tullitta. Lentoasema on myös pankkiautomaatti. Ei ole hotelleja lentoasemalla.