Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Leipzig

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Leipzig sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Leipzig miniopas

Autovuokraamo Leipzig
Autonvuokraus Leipzig

Leipzig sijaitsee itäosassa Saksa, jonka joki Weisse Elster, ja on suurin kaupunki Saksin osavaltiossa.Kaupungissa on 511000 asukasta (2008), ja on ehkä parhaiten tunnettu sen suurten messuille. Leipzig tunnetaan myös vanhan yliopiston ja kulttuurin. Lisäksi Leipzig usein kutsuttu ”vihreä kaupunki” – koska se on monien jokien metsät, siirtomaa-puutarhat ja puistot.

Leipzig on monia nähtävyyksiä, ja yksi kuuluisimmista kirkoista kaupungin Nikolai kirkon 1165 Muita kiinnostavia kohteita ovat Old Town Hall 1556, uusi kaupungintalo vuodelta 1899 – ja sen 114 metriä korkea pyöreä torni, Tuomaan kirkko – alunperin 1100, ”Gohlisser Schloss” – kaunis linna 1756 kanssa palatsin puutarhassa, yliopiston päärakennus peräisin 1415 – ja Mendelssohn-Haus, koti kuuluisa säveltäjä Mendelsson, joka on nykyisin museona.

Leipzig on myös useita muita mielenkiintoisia museoita, mukaan lukien useita taiteen museot, egyptiläinen museo, antiikki museo, apteekki museo ja Bach-museo.

Kaupunki on myös koti-Euroopan suurin muistomerkki muisti – ”Völkerschlachtdenkmal” – joka on 91 metriä korkea. Muistomerkki vihittiin 100 vuotta ”Leipzigin taistelu vuonna 1813” – muistoksi vähentynyt.

Muuten, Leipzig suuri eläintarha, vetonaula koko perheelle.

Kaupungin lentokenttä – Leipzigin lentoasema – sijaitsee 21 km luoteeseen kaupungin keskustasta.