Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Weinheim

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Weinheim sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Weinheim miniopas

Autovuokraamo Weinheim
Autonvuokraus Weinheim

Weinheim sijaitsee luoteeseen Etelä-Saksan valtion Baden-Württembergissä ja kaupunki noin. 43000 asukasta (2008). Sør-/sørvestover etäisyys suuriin kaupunkeihin Heidelbergin ja Mannheimin on noin 10-15 km.

Weinheim kutsutaan usein ”Zwei-Burgen-Stadt”, koska kahden linnan ”näyttö” kaupunki. Vanhin heistä, Windeck, rakennettiin jo vuonna 1100, mutta raskaasti hakataan vuonna 1674. Ensinnäkin, vuonna 1960, koko järjestelmän uudelleen – ja nyt luokiteltu historiallinen muistomerkki. Wachenburg on paljon nuorempi. Se rakennettiin 1900-luvulla kaksi ensimmäistä vuosikymmentä – ja tänään myös ravintola. Molemmat linnat pidetään joitakin Weinhems tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Muuten on olemassa useita nähtävyyksiä ympäri historiallisella Markuksen aukiolla keskellä. Täällä löydät näiden Altes Rathaus (Vanha raatihuone) vuodesta 1557. Se ei ole enää Raatihuoneen toimintoja. Jälkeen 1 World War II, he muuttivat Schloss Weinheim lähellä – määrätä rakennelma, joka tehtiin useassa vaiheessa vuosina noin 1400 ja 1800-luvun lopulla. Se omisti prinssin Kurpfalz.

Lopuista sivustoja, seuraavat mainitaan: City Museum (jossa arvokas arkeologinen kokoelma), kasvitieteellinen puutarha Schau-und Sichtungsgarten Hermannshof ja puulajipuisto (Forest Park) Exotenwald.

Lähin suuri lentokenttä on City Airport Mannheim sijaitsee noin. 15 km lounaaseen Weinheim.