Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bocholt

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bocholt sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bocholt miniopas

Autovuokraamo Bocholt
Autonvuokraus Bocholt

Bocholt Borken sijaitsee alueella Luoteis Saksan Nordrhein-Westfalenin – vain 4 km päässä Hollannin rajaa.Kaupunki, joka sai sen kauppakumppaneiden oikeuksia 1222 on noin. 75000 asukasta.

Bocholt tunnetaan ennen kaikkea teollisuuden kaupunki – ja vasta aivan viime vuosina, tekstiiliteollisuus, joka on kaupungin talouden ”moottori”. Yksi nähtävyyksistä on myös Das Textilmuseum Bocholt. On myös myös yleisemmin käsitöitä museon kaupungin.

Erityisen arkkitehtonisia nähtävyyksiä ja Late goottilainen kirkko Pyhän Agneskapelle ja St. Georg-Kirche mainittu (molemmat rakennettu 1400-luvulla). Tunnetuin maallinen rakennus on vanha raatihuone Alankomaiden renessanssi tyylin 1620-luvulla. Se on nyt korvattu uudella, moderni kaupungintalo – ja siis ennen kaikkea edustaja toimii, sen lisäksi, että se on suosituin matkailukohde Bocholt historiallisessa keskustassa.

Lähin suuri lentokenttä on lentokenttä Weeze (Niederrhein Flughafen), ca. 42 km luoteeseen Bocholt.