Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Solingen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Solingen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Solingen miniopas

Autovuokraamo Solingen

Autonvuokraus Solingen

Solingen sijaitsee Länsi- Saksa – Nordrhein-Westfalen, on kaupunki, jossa noin.165000 asukasta (2008). Se on ollut kaupungin asema, sillä 1400-luvun alussa – mutta vanha keskiaikainen kaupunki tuhoutui liittoutuneiden pommitukset vuonna 1944.

Solingen on usein kutsuttu ”Knife City”, koska monta vuotta on ollut tunnettu valmistukseen veitsiä, saksia, partakoneenteriä – ja miekka.Sword Tuotanto tapahtui suureen tyyliin täällä jo keskiajalla, ja kaksi taittaneet peistä merkki vielä vaakuna.

Soli Gen hienoin kirkko on Pyhän Clemenskirche – katedraali kaksinkertainen torni, rakennettu 1890-1892 ja uusgoottilaista tyyli, joka muistuttaa kuuluisaa Kölnin tuomiokirkko. Muuten kuuluisin nähtävyys on Schloss Burg (alun perin 1100-luvulta), joka on hieman pois keskustasta. Se on suurin rekonstruoidut keskiaikainen linna Nordhrein-Westfalenissa.

Niistä kaupungin museot on Deutsches Museum Klinge suosituin. On erikoismuseo miekkoja, veitsiä ja teräksisten ruokailuvälineiden kaikki lajikkeet.Monumentaalinen päärakennus on entinen luostari.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Köln / Bonnin lentoasema, joka sijaitsee 33 km etelään Solingen.

Suomi