Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bremen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bremen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bremen miniopas

Autovuokraamo Bremen
Autonvuokraus Bremen

Bremen on kaupunki Luoteis Saksassa, ja tilaa samalla nimellä – ja on 547000 asukasta (2007).Kaupunki sijaitsee Weser-joen – 70 km suusta Pohjanmeren ja on toiseksi tärkein satama (jälkeen Hampuri ).Bremen on myös tärkeä rautateiden risteyksessä.

Vanha kaupunki on 6 metriä korkea patsas Roland, ja City Hall 1400-luvulta Bremenin tärkeimpiin nähtävyyksiin, ja molemmat on lueteltu Unescon maailmanperintökohde. Tämä on myös kaunis Bremer Dom – katedraalia 1000-luvulla, Cathedral museo.

Muita nähtävyyksiä Bremenin Church of Our Lady vuodesta 1000’s, Übersee Museum Bremen – etnografinen museo, jossa laajat kokoelmat, Taidehalli – kokoelma eurooppalaista taidetta keskiajalta nykypäivään, mukaan lukien teosten Van Gogh, Manet, Monet ja Degas,

Neues Museum Weserburg – yksi suurimmista museoista Saksassa of Modern Art, Palace Schönebeck joka taloa merimuseo ja Universum Bremen – interaktiivinen suosittu tiedekeskus koko perheelle.

Bremen on myös lukemattomia monumentteja ja patsaita kaupungin, sekä useita puistoja ja virkistysalueita.

Lisäksi on hyvä ostos ja vilkas yöelämä ravintoloita, pubeja ja yökerhoja.

International Airport Bremen lentokentälle, joka sijaitsee vain 3,5 kilometriä etelään keskustasta.