Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Berliini Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Berliini Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Berliini Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Berliini Lentokenttä
Autonvuokraus Berliini Lentokenttä

Berliini Tegel ”Otto Lilienthal” Airport (TXL) Tegel sijaitsee 8 km pohjoiseen Berliinin. Lentokenttäkuljetus kulkee lentokentän ja Berliinin keskustaan. Autovuokraamot, jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla ovat Hertz, Sixt, Budget, National, Alamo, Europcar ja Avis.

14.500.000 matkustajia kävi Berliinin Tegelin lentokentälle vuonna 2008, joka on suurin lentokenttä kaksi lentokenttää Berliinissä. On kuitenkin tarkoitus sulkea vuonna 2011, kun Hauptstadt-Airport Berliini Brandenburg International avaa laajentamista nytkään nimeltään Berliini Schoenefeldin lentokenttää. 3 vilkkain kansainvälinen kohteisiin (2009) on WieninLontoon ja Zürichin. Se on tärkein keskus Air Berliini, joka on suoria lentoja useimpiin Euroopan maihin.

Berliinin Tegelin lentoasema on laaja valikoima kauppoja, baareja, kahviloita ja ravintoloita. Muita palveluja ovat langattomat Internet, kokoushuoneita, VIP lounge, vauvan huonetta, posti, pankki ja ensiapu. 1 km päässä lentokentältä, Mercure Airport Hotel Berliini Tegel Airport.