Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Cottbus

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cottbus sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cottbus miniopas

Autovuokraamo Cottbus

Autonvuokraus Cottbus

Cottbus sijaitsee itäosassa Saksan ja kuuluu Brandenburgin osavaltion.Kaupungissa on 102000 asukasta ja se sijaitsee Spree-joen – noin. 20 km rajalta Puola.

Cottbus on useita historiallisia nähtävyyksiä, ja monipuolinen kulttuurielämä lukuisia museoita ja gallerioita. Cottbus on myös erinomainen näyttely ja kongressi.

Tärkein matkailukohde on tarpeeksi Altmarkt – Kauppatori Vanhassa kaupungissa – jossa alueen rakennukset ovat pääosin peräisin 1700 – ja 1800-luvulla. On mukava kahviloita ja ravintoloita, sekä   pieniä erikoisliikkeitä.Apteekki-museo vanhassa kaupungissa on paljon kävijöitä, ja uudelleen markkinoille sekä on toinen nähtävyys.

Muita nähtävyyksiä Cottbus: Schloss (Linna) Branitz 1700, ja Linnanpuisto, ”taidemuseo Dieselkraftwerk Cottbus – kokoelma maalauksia, veistoksia, grafiikkaa ja valokuvia, kaupungin kotiseutumuseo, luostarin kirkon 1300, Tower” Spremberger Turm ”alkaen 1200 ja teatteri” Staatstheater Cottbus ”vuodelta 1908.

Kaupungissa on myös suuri puistojen ja virkistysalueiden, elokuva, planetaario ja eläintarha.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Berliini Brandenburg Airport sijaitsee 107 km luoteeseen Cottbus.

Dresden Airport sijaitsee 128 km etelään Cottbus on myös vaihtoehto.

Suomi