Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hampuri Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hampuri Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hampuri Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Hampuri Lentokenttä
Autonvuokraus Hampuri Lentokenttä

Hampurin lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä Hampurin Fuhlsbüttelin lentokenttää, joka sijaitsee 8.5 km pohjoiseen Hampurin. Vuonna 2008 suora junayhteys lentokentälle ja Hampurin sekä valmentajia.Bilutleiefirmanene sijaitsee lentokentän Europcar, Hertz, Sixt, Avis ja Terstappe.

12.840.000 matkustajia kävi Hampurin lentokenttä 2008, se on viides suurin lentokenttä Saksa. Lentoasema avattiin vuonna 1911 ja on vanhin lentoasema Saksassa.Lentoyhtiöitä, jotka lentävät eniten kohteisiin Hampuri Airport on Hampuri International, Lufthansa ja Air Berliini.

Hampurin lentokenttä on hyvä valikoima kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Muita palveluja ovat langattomat Internet, konferenssikeskus, pankki, posti, apteekki, kappeli, VIP lounge ja ensimmäinen Lähimmät hotellit Courtyard Hampurin lentokentälle Mercure Hampuri Airport ja.