Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus München Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot München Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

München Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo München Lentokenttä

Autonvuokraus München Lentokenttä

Autovuokraamot sijaitsee lentokentän Hertx, Sixt, Budget, Europcar, National Alamo ja Terstappen.

Noin 35 miljoonaa matkustajaa kävi Münchenin lentokentälle vuonna 2008. Se on tärkein keskus Lufthansa, Air Berliini ja Ausburg Airlines. München on suorat lennot kaupungit suurimmassa osassa maailmaa, myös suosittuihin kohteisiin kuten AlicanteenBarcelonaan ja Murcia. Lufthansa yksin palvelee 60 eri kohteessa eri puolilla maailmaa. Vuonna 2009 Skytrax palkinto on toinen parhaaksi lentoasemaksi Euroopassa ja 5. maailman parasta.

Münchenin lentokenttä on erittäin hyvä valikoima kahviloita, baareja, ravintoloita ja kauppoja, joissa on yli 130 liikettä ja 40 baareja, kahviloita ja ravintoloita. Muita palveluja ovat terveyskeskus, apteekki, hammashoito, lasten leikkihuone, suihkut, langaton internetyhteys, VIP lounge, posti, pankki, pesula ja suuri liikekeskus. Se on hotelli lentoaseman nimeltä Kempinski Hotel Airport München.

Suomi