Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hannover Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hannover Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hannover Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Hannover Lentokenttä
Autonvuokraus Hannover Lentokenttä – Kuva: © Albion

Hannover-Langenhagen Airport (HAI) sijaitsee 11 km pohjoiseen Hannoverin Saksassa. Se toimii sekä busseissa ja junissa välillä Hannover ja lentokentälle. Hertx, Sixt, Avis ja Europcar ovat autovuokraamojen sijaitsee lentokentän välissä terminaalien ja B.

Vuonna 2008 5.637.965 matkustajaa vieraili Hannoverin lentokentän joten se on yksi 10 vilkkaimmista lentokentistä Saksassa. Se palvelee 40 eri lentoyhtiöiden, joista monet ovat charter-lentoja. Hannoverista, matkan useimmissa Euroopan maissa. Lentokentällä on neljä terminaalia.

Erilaisia ravintoloita, kahviloita ja baareja ja kauppoja hyvä Hannover Airport. Muita palveluja ovat internetyhteys, konferenssikeskus, pankki, posti, lasten leikkipaikka ja ensiapu. Maritim Airport Hotel Hannover ja Holiday Inn Hannover Airport on sekä löytää lentoaseman alueella.