Autovuokraamo Itavalta

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Itävalta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Itävalta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Itävalta miniopas

Itävalta

Autonvuokraus Itävalta

Itävalta on sisämaavaltio sijaitsee Keski-Euroopassa ja on 8,3 miljoonaa asukasta (2009). Se rajoittuu Liechtenstein, Sveitsi , Italia, Slovenia , Unkari , Slovakia ,Saksa ja Tšekki .

Virallinen kieli Østerrrike on saksalainen, mutta Slovenian, Kroatian ja Unkarin kirjataan vähemmistökieliä.

Maisema Itävallassa on vuoristoinen – Alpeilla, joka kattaa 60% koko maan. Itävalta on tunnettu hiihtokeskus ja se on suuri matkailu ympäri vuoden. Korkein huippu on Grossglockner, joka on 3798 m. Muuten maisema koostuu mäkinen maasto ja hedelmällisiä tasankoja.

Østerrrike on Alppien ilmasto Alpeilla, sekä manner-Euroopan keskuspankin lavlandsklima.

Pääoman Wien sijaitsee koilliseen maan Tonavan ja on 1,8 miljoonaa asukasta (2009).Wien on maan kulttuurin ja tieteen, ja myös maailmankuulut museot ja teatterit ja oopperat. Wien on iso turisti kaupunki, ja tärkeimmät nähtävyydet ovat tuomiokirkko Pyhän Tapanin katedraali ja kaunis Schönbrunnin palatsi.

Tärkeimmistä kaupungeista maassa Wien , Salzburg , Innsbruck , Graz ja Linz .

Päälentokenttä Itävalta – Vienna International Airport – sijaitsee 18 km kaakkoon pääkaupunki.

Etsi auton vuokraus hinnat Itävallassa meidän hakukone. Valitse sijainti nouto ja toimitus, ja paina kalenterin päivämääriä. Sitten etsiä ja tuoda esille joitakin autonvuokraus vaihtoehtoja, mukaan lukien pienet taloutta autojen ja suurten luksusautojen.

Suomi