Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bruchsal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bruchsal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bruchsal miniopas

Autovuokraamo Bruchsal
Autonvuokraus Bruchsal

Bruchsal sijaitsee Lounais Saksa – osavaltiossa Baden-Württembergin – ja on 42500 asukasta (2009).Bruchsal on historiallinen kaupunki Baden-Baden piirin ja keskustellaan ensimmäisen kerran vuonna 900 jKr. Vuoden 1800 oli Bruchsal tärkeä teollisuuden ja rautateiden solmukohta.

Kaupungin tärkein nähtävyys on Schloss Bruchsal – kaunis barokkityylinen linna 1722 ja sen maailmankuulu portaikko on Balthasar Neumann. Linna tänään taloa useita museoita – mukaan lukien Soittorasia museo ja Badische Landesmuseum – sen taide-historiallinen näyttely. Outdoor kävijät voivat kuljeskella ihana Linnanpuisto.

 

Toinen nähtävyys kaupungissa on barokki kirkko Pyhän Pietarin 1750. Bruchsal on myös useita puistoja ja virkistysalueita, urheilukeskus, jossa on sisä-ja ulkouima-allas, golfkenttä, teatteri, ravintolat ja yöelämä.

Kaupungissa järjestetään vuosittain useita festivaaleja – mukaan lukien kuuluisa asparguesfestivalen.

Lähin lentokenttä on Baden-Baden/Karlsruhe lentokenttä sijaitsee 66 km lounaaseen Bruchsal.