Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Berliini Schönefeld Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Berliini Schönefeld Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Berliini Schönefeld Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Berliini Schönefeld Lentokenttä
Autonvuokraus Berliini Schönefeld Lentokenttä – Kuva: © David Herrmann

Berliini Schoenefeldin Airport (SXF) sijaitsee lähellä Schönefeldin Brandenburgissa, 18 km kaakkoon Berliinistä. Se on sekä hyvät juna-ja bussiyhteydet lentoaseman ja Berliinissä. Autovuokraamot, jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla ovat Hertz, Sixt, Budget, National, Alamo, Europcar ja Avis.

Lentoasema on nyt käynnissä merkittävä uudelleenrakentaminen hanke. Vuodesta 2011 se on nimeltään Berliini-Brandenburg International Airport ja on vain lentokentällä Berliinissä, mikä tarkoittaa, että Berliinin Tegelin lentokentältä lähellä. 6,6 miljoonaa matkustajaa vieraili Berliinissä Schoenefeldin lentokentälle vuonna 2008. Se on päätukikohta Easyjet ja Germanwings. Se on 4 terminaalit jossa Terminal on suurin ja tärkein.

Schönefeldin lentokentälle on hyvä valikoima kauppoja ja ravintoloita, useimmat sijaitsevat Terminal, veroton kauppa on käytettävissä vain terminaali D. Muihin palveluihin kuuluu ensiapu, lasten leikkihuone, vauvan huone, pankki, posti ja liikekeskus. Albergo Hotel sijaitsee 1 km päässä flypassen, kun Holiday Inn Schönefeldin lentokentälle ja lentokentältä Berliini-Schönefeld sijaitsee 2 km päässä lentokentältä.