Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Oberhausen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oberhausen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oberhausen miniopas

Autovuokraamo Oberhausen
Autonvuokraus Oberhausen

Oberhausen, joka on noin 220000 asukasta (2008), joka sijaitsee joen Emscher koko Länsi- Saksa – Nordrhein-Westfalenissa.Kaupunki oli virallisesti vuonna 1862, ja sijaitsee keskeisellä paikalla Saksan suurin teollisuuden ala – Ruhrin alue.

Oberhausen ovat tunnetaan monissa museoissa – erityisesti alan teollisuuden kulttuuria. Tunnetuin on Gasometer Oberhausen – teknisesti ja tähtitieteellisiä museo, joka sijaitsee entisessä kaasusäiliö.

Kaupunki on saanut nimensä Schloss Oberhausen, jotka on lueteltu alussa 1800 annetun rauniot aikaisemmin keskiaikainen linna. Linna on vuodesta 1947 sijoitettu jännittävä taidegalleria, joka yhä on jatkettu. Vuonna 1998 se avattiin uudelleen, kun se sai mahtava laajentamista lasi – ja se tunnetaan nykyisin Ludwig Galerie

Muuten monet liittävät Oberhausen, Saksa suurin ostoskeskus – Centro – joka avattiin vuonna 1996 entisen terästehtaalla. Shop koko ala on 70000 m2.

On olemassa kaksi kansainvälistä lentokenttää lähellä Oberhausen: Dusseldorf Airport (22 km etelään kaupunki) ja Köln / Bonnin lentokenttä (46 km etelämpänä).