Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Marburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Marburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Marburg miniopas

Autovuokraamo Marburg
Autonvuokraus Marburg

Marburg sijaitsee keskeisellä Saksan valtio Hessen – joen Lahn – ja on noin 80000 asukasta (2009). Se on maan neljä suurinta yliopistokaupungeissa. ”Philipp-yliopisto on vanhin protestanttinen yliopisto maailmassa ja se perustettiin vuonna 1527.

Vanhakaupunki on yksi nähtävyydet Marburgin monine kauniita keskiaikaisia rakennuksia. Täällä kahviloita ja kauppoja. Kaupunki on kuuluisa myös keskiaikaisia kirkkoja – etenkin ”Elisabethkirche” alkaen 1235

Linna ”Marburger Schloss” – sijaitsee kukkulalla kaupungin yläpuolella – on ehkä suurin kiinnostavan. Linna rakennettiin linnoitus kaudella 1200 – 1400-luvulla, ja nykyään osa rakennuksen yliopistoon kuuluva museo. Museossa on esillä kävijöitä hänen näyttelyn kaupungin kulttuurihistoriaa, ja lisäksi usein teatteria, konsertteja ja kulttuuritapahtumia täällä. On myös suosittu ulkoilmateatteri puistossa kesällä.

Muita nähtävyyksiä Marburg, vanha raatihuone peräisin 1527, Kuvataideakatemian yliopiston rakennus (suuri kokoelma maalauksia 1800 – ja 1900’s), kasvitieteellinen puutarha, etnografinen kokoelma, mineralogian museon kanssa näyttelyitä mineraalien, jalokivien ja meteoriitit – ja ”Marburger Kunstverein, joka osoittaa nykytaiteen näyttelyitä.

Kukkulalla hieman itään kaupungin nähtävyyden ”Spiegelslustturm” – 36 metriä korkea näkötorni peräisin 1800 – jossa kävijät saavat upeat näkymät yli kaupungin ja linnan. Paikka on kahvila / ravintola.

Lähin lentokenttä on Frankfurt International Airport, joka sijaitsee 109 km etelään Marburg.