Autovuokraamo Tanska

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tanska

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tanska sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tanska miniopas

Autovuokraamo Tanska
Autonvuokraus Tanska

Tanska sijaitsee Pohjois-Euroopassa, ja kuuluvat maantieteelliseen Skandinavian (johon kuuluvat maat: Tanska, Norja ja Ruotsi ).Maassa on 5,5 miljoonaa asukasta (2009), ja koostuu Jyllannin niemimaasta ja 443 pienille saarille – josta Seelanti ja Funen on suurin. Tanska rajojen Saksa etelässä ja rannikolla linjan Pohjois Skagerrakin, Kattegatin ja Itämeren idässä ja Pohjanmeren lännessä.Maa on lauttayhteyksiä Norja, RuotsiEnglantiPuola ja Saksa.

Färsaaret (saaristo, joka sijaitsee hieman pohjoiseen Skotlannin ) ja Grönlannin (maailman suurin saari, joka sijaitsee maantieteellisesti Pohjois-Amerikassa) kuuluvat myös Tanskalle.

Tanskan Maisemaa leimaavat alangot kanssa kukkulat, snogging (kalkkikivi kalliot) ja dyynit (hiekkasärkkien). Korkein kohta on Møllehøj – ja 170 m.

Maa on meri-ilmasto, jossa tuulinen talvet ja viileät kesät.

Pääkaupunkiin Kööpenhaminaan sijaitsee saarella Seelannin, ja sillä on noin 520000 asukasta keskustassa (2010). Jos ovat koko pääkaupunkiseudun väkiluku kasvaa lähes 1,2 miljoonaa. From Sealandin on silta Ruotsiin. Kööpenhamina on moderni kaupunki, jossa paljon nähtävää ja nähtävyyksiä, hyviä ostosmahdollisuuksia ja monipuolinen yöelämä.

Muita suuria kaupunkeja Tanskassa on Århusin, Odensen, Aalborgin, Esbjerg, Randers ja Kolding.

Maan suosituimpiin nähtävyyksiin on luontoa ja huvipuistot, museot, kauniita linnoja, historiallisia Viking sivustoja, pitkät hiekkarannat ja vuotuinen musiikkifestivaalit.

Tanskan tärkein kansainvälinen lentokenttä on Kööpenhamina Airport, Kastrup sijaitsee 8 km etelään pääkaupunki.

Tarjoamme laajan valikoiman vuokra-auton talousarviosta autoja luksusautojen siirrettäviä ja 4-hjulstrekkere useimmissa paikoissa Tanskassa. Autovuokraamo Tanska ei ole koskaan ollut halvempaa. Kokeile hakukone löytää halpa autonvuokraus Tanska.