Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Altenburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Altenburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Altenburg miniopas

Autovuokraamo Altenburg
Autonvuokraus Altenburg

Altenburg sijaitsee Keski-Saksassa – itäinen osa Saksan valtion Thüringenin – joki Pleiße, ja on noin 37200 asukasta (2007).Kaupunki on 39 km etelään Leipzigissa ja on tärkein kaupunki alueella Altenburger Land.

Kaupunki tunnetaan parhaiten sen tuotantoon pelikortteja, ja on oma pelikortti museo.

Altenburg mainittiin ensimmäistä kertaa 900-luvulla, ja on monia historiallisia nähtävyyksiä.

City Hall 1560: n yksi tärkeimmistä renessanssin rakennusten Saksassa ja yksi kaupungin arkkitehtonisia nähtävyyksiä.Myös Nikolai kirkon 1200-luvulla, paljon kävijöitä – sen 45 metriä korkea torni. Torni on avoinna yleisölle, ja ylhäältä on upeat näkymät yli kaupungin.

Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat Altenburg Castle – jossa päärakennus on vuodelta renessanssi merkityksessä, ja talot Pelikortit museo, St. Bartholomäikirche – kirkko vuodelta 1100 ja torni 1659, Mauritianum – kaupungin Natural History Museum, Lindenau Museum – näyttely Italian maalauksia Renaissance merkityksessä.Museossa on suurin kokoelma Euroopassa Italian ulkopuolella, jossa voi nähdä veistoksia, reliefejä ja antiikin esineitä peräisin 700s BCKr.

Kaupungin Brewery Museum on myös suosittu nähtävyys, jossa vierailijat voivat oppia lisää olutta ja panimo historiaa.

Alueellinen lentokenttä Leipzig – Altenburg lentokenttä sijaitsee 5 km kaakkoon keskustasta.