Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Unna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Unna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Unna miniopas

Autovuokraamo Unna
Autonvuokraus Unna – Kuva: © Riessdo

Unna on kaupunki, jossa noin. 70000 asukasta (2008), sijaitsee Länsi- Saksa – Nordrhein-Westfalenissa.Keskiajalla kaupunki oli keskeisellä paikalla ns Hellweg – pääreitti idän ja lännen välillä Saksan kautta.

Yksi kaupungin historialliset nähtävyydet ovat Burg Unna – alun perin rakennettu vuonna 1400, mutta rakennettiin uudelleen 400 vuotta myöhemmin. Linna tänään taloa museo (Hellwegmuseum). Muuten evankelinen Stadkirche, jossa vanhin osa on peräisin 1322-mainittu toinen nähtävyyksiä. On myös useita hyvin säilyneitä ristikkorakennetaloja, rakennettiin vuosina 1500 ja 1800, ja Altstadt (vanha kaupunki). Pitkin itäpuolella Altstadt on myös osa kaupungin muurin säilynyt.

Mahtava nähtävyys viime päivä on Zentrum für Internationale Lichtkunst avattiin vuonna 2001. Se sijaitsee hylätty panimossa, ja on – kuten nimikin sanoo – museo lyskunst / valaistuksen suunnittelu. Keskeistä tässä järjestelmässä on valo asetettu, 52 metriä korkea, entinen panimo savupiippu. Ja 10 metriä maanpinnan alapuolella on näyttelytila, jossa kokeita valo ja varjo luovat salaperäisen, ”maaginen” tuntuu.

Kansainvälinen lentokenttä Dortmund Airport sijaitsee vain 5.5 km länteen Unna.