Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Paderborn

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Paderborn sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Paderborn miniopas

Autovuokraamo Paderborn

Autonvuokraus Paderborn

Paderborn sijaitsee Länsi- Saksassa , lähellä jokea Pader osavaltiossa Nordrhein-Westfalenissa.Kaupungissa on noin. 145000 asukasta (2008)   – Ja voi johtaa historiansa takaisin Kaarle aika lopussa 700-luvulla.Paderborn on yliopisto vuodesta 1614.

Niistä nähtävyydet Paderborn on useita mielenkiintoisia museoita – mukaan lukien maailman suurin tietokone museo, Heinz Nixdorf Museum Forum. Muuten kaupunki on mielenkiintoinen historiallinen keskusta – mukaan lukien kanssa kaupungintalo renessanssin tyyliin alussa 1600-luvulla. Yksi rakennuksista, joka houkuttelee huomiota, on myös Residenzschloss Neuhaus 1500-luvulla.

Paderborn on myös useita kauniita kirkkoja. Kaikkea on Paderborner Dom peräisin 1200-luvulta, mutta myös kaunis Marktkirche (1682) on suosittu matkailukohde.Lisäksi on useita alkuperäisiä luostareita ja luostarin kirkot kaupungin – myös Abdinghofkloster luvun alkupuolelta 1000-luvulla.

Paderborn on maine suosittu utelivsby erityisesti alueen Hafenviertel on monia ravintoloita, klubeja ja ns Studentenkneipen ”.

Lentokenttä Paderborn / Lippstadt lentokenttä sijaitsee 15 km lounaaseen keskustasta.

Suomi