Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Flensburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Flensburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Flensburg miniopas

Autovuokraamo Flensburg
Autonvuokraus Flensburg

Flensburg (tanskaksi: Flensburg) on kaupunki noin 85000 asukasta, jotka sijaitsevat Saksan pohjoisin valtio – Schleswig-Holstein – vain 11 kilometriä etelään rajanTanska, johtaja Flensburg Förde (vuono).

Kaupungin perusti tanskalaiset 1100 ja 1284 sai kauppa oikeuksia. Sen jälkeen kuului suurherttuakunnalle Schleswig.   Vuosina 1460-1864 oli Schleswig-Holstein peronalunion Tanskan – ja Flensburg oli edelleen Tanskan tuntuu. On vielä tanskalainen virallisesti tunnustettu vähemmistökielet.

Yksi nähtävyyksistä neljä keskiaikaisista kirkoista kantakaupungissa on mainittu – vanhin, juhannuksena, rakennettiin 1100. Kaupungissa on myös useita mielenkiintoisia museoita kuten taidemuseo Museum Berg, Schiffahrtmuseum Flensburg (Maritime Museum) – eikä vähiten, restauroitu museo höyrylaiva ”Alexandra”.Se sijaitsee meren rannalla ja on Saksan vanhin ”salonki-höyrylaiva” (perustettu 1908 Hampurissa ).

Flensburg on muuten tunnettu erittäin vilkas ostos kaupunki – ja siellä on useita merkittäviä ostoskeskuksia täällä, niin ja keskustan ulkopuolella.

Lähin lentokenttä säännöllisesti reittilennot Sønderborg Airport, Tanskassa, 42 km koilliseen Flensburg. Sieltä on päivittäin yhteydessä Kööpenhaminan (Kastrup).